Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 48 ilin adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtma Toplantısı’nda konuşuyor.

“ADAYLARIMIZI ŞİMDİDEN KUTLUYORUM”

AK Parti’nin Ankara ve İzmir’in de aralarında bulunduğu 48 ilde aday göstereceği adaylar merakla beklenirken, Erdoğan’ın kürsüdeki konuşmasından öne çıkanlar şöyle; “7 Ocak’ta İstanbul’daki 26 büyükşehir ve il belediye başkan adayımızın isimlerini paylaştık. Bugün geri kalan büyükşehirlerimizi açıklıyoruz. Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyor, seçim çalışmalarında ve seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.” Bundan sonra şehirlerimize yapacakları hizmetler var. Böylece Cumhur İttifakı’ndaki MHP adaylarına destek vereceğiz. 7 ilimiz hariç tüm belediye başkan adaylarını açıkladık. İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızı da tanıtacağız. Bunu tamamlayacağız. kısa bir zaman içinde.

“SEÇİM AÇIKLAMAMIZI 30 OCAK’TA AÇIKLAYACAĞIZ”

Amacımız ezici bir farkla şehirleri Cumhur İttifakı’na kazanmak ve muhalefetin elindeki şehirlere gerçek belediyeciliği kazandırmaktır. Bu nedenle kendilerini şehirlerine adayacak belediye başkanı adaylarıyla seçimlere hazırlanıyoruz. İnşallah 30 Ocak’ta seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Aday listelerinin en geç 20 Şubat’a kadar seçim kuruluna teslim edilmesi gerekiyor. Amacımız 20 Şubat’tan önce adaylarla ilgili tüm hazırlıkları tamamlayıp seçim kampanyasına odaklanmak.

“2024’TE ZİRVEYE ULAŞACAĞIZ”

1994 yılında İstanbul’da başladığımız belediyeler aracılığıyla halka olan yolculuğumuzu, Türk Yüzyılına adım attığımız 2024 yılında zirveye çıkarmak istiyoruz. Olgunluğumuzu ilk kanıtladığımız yeri güçlü tutmak zorundayız. Sevgiyle, azim ve kararlılıkla çalışıp farkımızı ortaya koyacağız. Bizler hiçbir zaman şehirlerine ve orada yaşayan insanlara hiçbir şey vermedikleri halde koltuklarını savunmakta zorluk çekenlerden olmadık ve olmayacağız. Bizler her zaman yüreğimizdeki sevgiyle, gayretlerimizle milletimizin gönlüne girenler arasında yer aldık. Belediye başkanı veya milletvekili dahil herkes; Siyasette ulaştığı noktaya bu perspektiften bakmazsa AK Parti onun için gerçek bir kapı değildir. Başka hiçbir siyaset anlayışını tasvip edemeyiz. Bugüne kadar milletimizin karşısına hep bu durumla çıktık. Ülkemizi bu şekilde bugünkü seviyeye getirdik. Geçtiğimiz Mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerini Cumhur İttifakı’ndaki ortaklarımızla birlikte bu şekilde kazandık.

“ŞEHİRLERİMİZE İŞ KAZANDIRMAK VE MİLLETİMİZE HİZMET ETMEK İSTİYORUZ”

Böylelikle 31 Mart’ta Türkiye Yüzyılının ilk Yerel Yönetim Seçiminde belediyeleri yönetme sorumluluğunu üstleneceğiz. 31 Mart’ta bir kez daha şehirlerimize katkı sağlamayı, milletimize hizmet etmeyi arzuluyoruz. Türkiye Yüzyılına adım attık. Ülke olarak bu tarihi süreçte çok ciddi zorluklar yaşıyoruz. Bir yanda 10 yılı aşkın süredir kaos yaratarak, darbe girişiminde bulunarak ülkemize diz çöktürmek isteyenlerin saldırıları aralıksız devam ediyor. Bunun bedelini ülkemize ödetmeye çalıştılar. FETÖ’nün 17-25 Aralık komplosu ve 15 Temmuz darbe girişimiyle ülkemizi ele geçirmeye çalıştılar. PKK’yı kullanarak mahalleleri işgal etmeye çalıştılar. Güvenlik güçleri onları kazdıkları çukura gömdüğünde bedelini onlara ödetmeye çalıştı. Başımıza gelen hiçbir şey bu tablodan bağımsız değildir.

“BİZİ VE ÜLKEMİZİ TESLİM ETMİYORLAR”

Ne Türk milletini ne de bizi onun çocukları olarak tanımıyorlar. Bizi asla geri adım attıramayacaklar. Bizi asla yolumuzdan çeviremeyecekler. Bizi ve ülkemizi teslim alamayacaklar. Onlara bunu öğreteceğiz. Bir yanda emperyalistler varken, diğer yanda sivil çevreler ve onların piyonu gibi hareket eden 5’inci kol unsurları var. Bazen emperyalistlere isteyerek, bazen kıskançlıktan hizmet ediyorlar. Rüzgâra göre taraf değiştiren, kırmızı çizgileri olmayan, yetersiz hırslarla karşı karşıyayız.

“CHP Emperyalistlerin Kafası Altında”

Mevcut yönetimde CHP emperyalistlerin koçbaşı haline gelmiştir. DEM’cilerle işbirliği bu kirli oyunun son sahnesidir. Bağlantıları gizlice devam etmesine rağmen. Artık birliklerine gerektiği gibi ödeme yaptılar. Lamba uzantılarının altına kırmızı halı sererek ve Atatürk fotoğraflarını kaldırarak işbirliklerini açıkça gösteriyorlar. Özgür Efendi, daha “Bismillah” demeden vasiyetini terör örgütü yandaşlarına teslim etti. Bu iki parti, vatanın ve milletin aleyhine olan her şeye karşı birlikte hareket eder, kendi çıkarlarına olan her şeye birlikte karşı çıkarlar. CHP yönetimi bunlar olmadan hiçbir adım atamaz.

Detaylar geliyor…

haber-kemer.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu