Haber

Deprem nerede oldu? SON DAKİKA! Şimdi deprem nerede oldu, deprem oldu mu?

Deprem Nerede oldu? AFAD ve Kandilli’deki son depremler listesi araştırılırken, Türkiye genelinde artçı depremler devam ediyor. Pekala, Sarsıntı neredeydi? Deprem şimdi nerede, oldu mu? Detaylar…

DEPREM NEREDE OLDU?

AFAD’ın son depremleri ve Kandilli’deki son depremler listesine göre deprem oldu mu, depremin şiddeti ne kadar oldu sorularına yanıt bulabilirsiniz. Aşağıdaki Son dakikaDeprem listesi ile son depremler ve şiddetleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

SON DEPREMLERİN AFAD LİSTESİ

Afet ve Acil Durum İdaresi Beyin sarsıntısı Dairesi Başkanlığı, son dakika deprem haberleriyle vatandaşlara güncel deprem haberlerini sunmaya devam ediyor.

AFAD SON sarsıntı

KANDİLLİ’DEKİ SON DEPREM LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika sallanıyor haberler i ile vatandaşlara anında şok haberler veriliyor. Kandilli Rasathanesi yerel olarak deprem araştırmaları yapmakta ve sitesindeki son 500 depremi kamuoyuna sunmaktadır.

KANDİLLİ SON sarsıntı

BUGÜN Mİ OLDU?

Bugün deprem oldu mu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın internet sitesinden takip edebilirsiniz. Burada anlık titreşim analizleri yapılmakta ve en güncel bilgilerle sunulmaktadır. Son 500 depreme kadar bugün mü dün mü deprem oldu sorusunun cevabını Kandilli Rasathanesi ve AFAD’da bulabilirsiniz.

DEPREM NEREDE OLDU?

Son dakika deprem haberleri ve depremin şiddeti sorusuna ayrıca AFAD ve Kandilli deprem listesi veya Haber.com’un en son depremler sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu