Haber

Fenerbahçe’den taraftara geçmiş olsun mesajı

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Sevilla karşı karşıya geldi. Karşılaşma Sevilla’nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Ramon Sanchez Pizjuan’da oynanan kavgada İspanyol polisi, maça girerken Fenerbahçe taraftarının ayakkabılarını aldı ve maç sırasında copla saldırdı.

Fenerbahçe taraftarını unutmadı

Fenerbahçe Kulübü konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Fenerbahçe, İspanyol polisinin saldırısına uğrayan taraftarları için geçmiş olsun mesajı paylaştı. Ayrıca söz konusu durum için gerekli adımların atıldığı kaydedildi.

“Saldırıya uğrayan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz”

Fenerbahçe’den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“İspanya’nın Sevilla kentindeki Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda dün Sevilla ile oynanan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçını izlemek üzere taraftarlarımıza İspanyol polisinin kabul edilemez tavrını ve olumsuz yaklaşımını takip ettik.

Öncelikle bu süreçte sebepsiz yere su baskınına uğrayan tüm taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isteriz.”

Sürecin ilk anından itibaren konuyu takip eden ve olaylara hassasiyetle yaklaşan Kulübümüz, Türkiye Cumhuriyeti Madrid Büyükelçiliği ile de bir araya gelerek; resmi şikayet dilekçelerinin ilgili yerlere gönderilmesi için gerekli adımları atmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Madrid Büyükelçiliğimiz aracılığıyla bu konunun takipçisi olduğumuzu kamuoyuna arz ederiz.”

Gözden kaçırma İspanyol polisi Fenerbahçe taraftarına saldırdı Haberin Detayları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu