Haber

Gazeteci Sancar’a ‘Jitem’ göndererek kurşunla tehdit

Gazeteci Altan Sancar, sosyal medya platformu X’te (Twitter) ‘Jitemci’ takma adını kullanan bir kişinin kendisini kurşunlu fotoğrafla tehdit ettiğini duyurdu.

Tehdit mesajının görselini paylaşan Sancar, daha önce aldığı tehditleri hatırlatarak, şikayetlerine rağmen herhangi bir işlem yapılmamasına tepki gösterdi.

Kendisini tehdit eden şahsın Kayseri’de yaşadığını tespit ettiğini söyleyen Altan Sancar, şunları yazdı: “Tam 4 yıl önce tehdit mesajları almaya başladım. İki yıl önce Diyarbakır’da gece yarısı plakasız bir araçla durduruldum ve silahla tehdit edildim. Ben de bu iki olayla ilgili suç duyurusunda bulundum. Uzun zaman geçmesine rağmen her iki belgede de ilerleme sağlanamadı. Bugün yine benzer kurşunla tehdit mesajları almaya başladım. Korktuğumdan ya da ciddiye almadığımdan değil, benim ya da ailemin başına gelebilecek en ufak bir talihsizlik için, tehdit edici ifadeler gönderenlerin yanı sıra bu belgeler üzerinde bir santim araştırma yapmayanlar da var. sorumlu. Bu arada tehdit mesajını atan kişi Kayseri’de yaşıyor. “Daha önce bu hesaptan göndereceği mesaj kendi hesabından gönderdiğinde ortaya çıktı.” (HABER MERKEZİ)

habergoynuk.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu