İş

Gülben Ergen: Yalnız yaşamak yanlış omuzda olmaktan iyidir

Yalnız yaşamak yanlış omuzda olmaktan iyidir

Serhat Tekin’in ‘Yalnız yaşamaktan mutlu musun? Bir omuz aradığınızı söylemiştiniz.’ “Umudumu kaybettiğim için omuz aramaktan vazgeçtim.” Artık aramıyorum.

Omuz arama konusunda pek şanslı ve akıllı değilim. Yalnız yaşamanın yanlış omuzda olmaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum.’ Cevap veren Gülben Ergen, yalnız yaşamanın sorun olmadığını söyledi.

Kendimden yorulmuyorum

Serhat Tekin’in programdaki sorusu: ‘Zamana ayak uydurmakta zorlanıyor musunuz? Gülben Ergen markasını güncelleyebilir misiniz?’ Gülben Ergen soruyu şöyle yanıtladı: “30 yılı aşkın süredir bu işi yapıyorum.

30 yıldır yaptığım her şeyin nabzını tutmayı başardığımı düşünüyorum, dışarıdan baktığınızda bu hala geçerli. Kendimden yorulmuyorum. “Kendimden sıkılıyorsam ve monoton bir şekilde kendimi tekrar ediyormuşum gibi hissediyorsam başka alanlara evriliyorum ya da azaltıyorum.”

İrem Derici’de kendimi görüyorum

Serhat Tekin’in sorusuna “Son zamanlarda kendinizi hangi şarkıcıda görüyorsunuz?” “İrem Derici’nin emeğinde, sahneye yaptığı yatırımlarda kendimi görüyorum. Harbiye’de konser verdiğinde yüreğim yanıyor.”

Çünkü önceki gün ne yapmaya çalıştığınızı biliyorum.” “İrem’e ne tavsiye ederdiniz?” sorusuna yanıt veren Gülben Ergen, “İnsanlara çok fazla cevap vererek kendinizi yormayın ki onlar da üzülsünler. seni yolundan alıkoyamaz. Sizi kızdırmalarına izin vermeyin, kendinize yatırım yapmaya devam edin. Şöyle söylerdim.

İrem de benim söyleyemediklerimi söylüyor. “Daha açık sözlü ve kendini sansürlemiyor.”

Radikal estetiğe sahip olmak için hala zaman var

Programda Serhat Tekin, “Radikal estetik hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye sordu. Gülben Ergen soruyu şöyle yanıtladı: “Radikal estetik hakkımı asla kullanmayacağım diye bir şey yok. Ben doğal bir çözüm arayarak bu süreci geciktirmeye çalışıyorum.”

Estetik dikkatli kullanılması gereken bir şeydir. İfademi kaybedemem. Aşırıya kaçarsam, yapay ve monotonlaşırsam, mimiklerimi kaybedersem ben olmaktan çıkarım. “Bu hakkımı onu koruyarak kullanacağım ama dahası da var” yanıtını verdi.

Gonca Vuslateri oynasın beni

Programda, “Hayatınız bir film olsaydı sizi kimin canlandırmasını isterdiniz?” Gülben Ergen soruyu şöyle yanıtladı: “Gonca Vuslateri’nin oynamasını isterim. Harika bir oyuncu ve yüz renklerimiz benzer. Beni iyi tanıdığı için çok iyi oynayabileceğini düşünüyorum.” o cevapladı.

Ara sıra psikoloğa gidiyorum.

Serhat Tekin’in “Psikoloğa mı gidiyorsun?” Gülben Ergen soruyu şöyle yanıtladı: “Evet giderim. Belirli dönemlerde. Bazen 3 ay üst üste giderim, bazen ara veririm.

Bazen bir yıl boyunca gitmiyorum. Bu iş normal bir iş değildir ve ruh sağlığının korunması gerekmektedir. “Mesela hayatımdaki tüm iniş çıkışlara rağmen hiç antidepresan kullanmadım.”

Oğullarım Simge’yi çok seviyor

Programda Serhat Tekin, “Oğullarınız size müziğiniz konusunda tavsiyelerde bulunuyor mu?” diye sordu. Gülben Ergen soruyu şöyle yanıtladı: “Dinledikleri müzikle hiçbir ilgim yok. Kapak, fotoğraf, kıyafet vb. konularda yorum yapıyorlar.

Onları seviyorlar ve onlardan hoşlanıyorlar. Çok fazla yerel müzik dinlemiyorlar ama Simge’yi çok seviyorlar. Oğullarımdan biri de Simge’nin konserine gitti.

Yorumuma 10 üzerinden 10 veriyorum

Serhat Tekin’in sorusu: “Şarkıcı olarak yorumunuzun ciddiye alındığını düşünüyor musunuz?” “Elbette. Bunu ‘Lonliness’ şarkımdan beri düşünüyorum. Bu şarkı, sanatçı olarak kariyerimde önemli bir dönüm noktası.” Gülben Ergen, “Yorumunuza 10 üzerinden kaç puan verirsiniz?” sorusuna ise “10 üzerinden 10 veriyorum. Zorlu şarkılarımın çoğunun üstesinden geldim” yanıtını verdi.

Sahte bir hesabım var

Programın sosyal medya bölümünde “Instagram’da sahte hesabınız var mı?” “Evet, sahte bir hesabım var. Oradan insanlara hayranlık duyuyorum.” Cevap veren Gülben Ergen, Serhat Tekin’e “Takip etmediğin ünlü var mı?” sorusuna “Evet oluyor.

Birini takip etmekten vazgeçmenin neden gücenmek anlamına geldiğini anlamıyorum. “Belki paylaştıklarını beğenmiyorum ve onu takip etmeyi bırakıyorum ama onu seviyorum.”

Sahnemde cebimden çok para harcadım

Serhat Tekin: ‘Sahnenize çok yatırım yapardınız. Son yıllarda sizde bu coşkuyu görmedim. Nereden?’ Gülben Ergen soruyu şöyle yanıtladı: “O dönemde ilkini yapmanın heyecanı çok büyüktü.

Ben yapacağımı yaptım diyerek kapıyı kapatmak istemiyorum ama maddi olarak o dönemde cebimden çok para yatırıyordum. Şimdi İrem Derici ve Ziynet Sali’nin bu çabasını görünce onlara çok saygı duyuyorum ve takdir ediyorum.

Ancak bunların yapılamayacağı bir zaman gelecektir. Artık çok fazla işe gittikleri için bu yapılabiliyor. Ben de öyleydim, birçok konsere giderdim. Artık anlayış değişti, fiyatlar değişti. Sahneye şu anda değil, doğru zamanda yatırım yaptım.

“Bunu yaptığıma sevindim. Belki çok tuhaf bir müzik yakaladığım zaman tekrar delirebilir ve böyle bir yatırım yapabilirim.”

Oyunculuk yeniden gerçekleşebilir

Serhat Tekin’in “Seni neden artık dizilerde görmüyoruz?” sorusuna Gülben Ergen, “Çocuklar çok küçük olduğu için ‘Dadı’ dizisinden sonra kendimi kapattım.” Birkaç dizi senaryosu okudum.

Çok heyecan vericiydi. Hala senaryoları okuyorum. Şimdi harekete geçiyor olabilir. “Bunu sabırsızlıkla bekliyorum” diye yanıtladı.

vartohaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu