Haber

Kılıçdaroğlu ile Ogan arasında seçim tartışması: Senin başarın değil, benim başarım

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü TV’de canlı yayında gazeteci Uğur Dündar, Alişar Delek, İsmail Saymaz ve İpek Özbey’in sorularını yanıtladı.

“ONUN İÇİN CİDDİ BİR TRAVMA OLDU”

12 gün sonra canlı yayında suskunluğunu bozan ve seçim sonuçlarını değerlendiren Kılıçdaroğlu, rakibi Cumhurbaşkanı Erdoğan için “İlk kez katıldığı bir şeyde 1. turda kaybetti. Kendisi için de ciddi bir travma oldu. … Her zaman 1. turda kazandı ama ilk kez kaybetti.” konuştu.

SİNAN OĞAN KARŞI: BAŞARILARIM

Büyük yankı uyandıran bu açıklamaya yanıt CET Alliance’ın cumhurbaşkanı adayı Sinan Ogan’dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ikinci cinsiyet seçiminde destekleyen Oğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kusura bakma Kılıçdaroğlu Bey, seçimi 2. tura bıraktık. Taraftarlarınız seçimden önce Muharrem İnce’ye yaptıklarını bana da yaptılar. Ben de seçime gittim ve ben de Sayın Bey’e ‘İnce çekilseydim seçimler ikinci tipte kalmazdı’ dedim. Birinci tıpta balkon konuşmasını Erdoğan Bey yapacaktı. Şimdi ayağa kalkıp ikinci tip seçimleri kendi başarınızmış gibi göstermeniz biraz tuhaf.”

İşte Sinan Ogan’ın paylaşımı;

karapurcek-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu