Haber

Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu paylaşımı: İşte oğlum

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’daki Milli Buluşma mitingine birlikte katıldı. mitingde konuşma Kemal KılıçdaroğluTwitter hesabından Ekrem İmamoğlu ile kendisinin bir fotoğrafını paylaştı.

“BU BENİM EVLİLİKİM”

Fotoğrafta, vatandaşların ortasında İmamoğlu’nun Kılıçdaroğlu’nu dinlediği görüldü. Kemal Kılıçdaroğlu fotoğrafa, “İşte benim çocuğum.” düşürüldü.

“İSTANBUL TARİHİNDE İLK KEZ TRABZON BELEDİYE BAŞKANI VAR”

İmamoğlu ise Trabzon’daki mitinginde şu ifadeleri kullandı: “Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Neden biliyor musunuz? İstanbul adaylığımı düşünerek ve tartışarak beni İstanbul’a aday gösterdiği için kendisine teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilen Trabzon’da doğdum ve Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilen İstanbul’da büyükşehir belediye başkanı oldum.

“TÜRKİYE’NİN 13. CUMHURBAŞKANI İLE BURAYA GELDİM”

Bugün buradayım ama yalnız gelmedim. Bugün aynı saatlerde Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte geldim. Bugün buradayız. Mütevazı bir güç inşa etmek için buradayız. Kıymetli Cumhurbaşkanı, bu tevazuyu hayatı boyunca taşıyan, ülkesi için canını ortaya koyan ve her zaman doğrudan yanında olan Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır.”

“İMAMOĞLU BÜYÜK BLOK SENİ YEMEYECEĞİZ”

Kemal Kılıçdaroğlu ise “Trabzonlu 10 kişi var, 4’ü bakan, diğer bakan yardımcıları, büyükşehir belediye başkanı, bakanlar… Trabzon’dan 10 kişi hafif raylı sistem yapamıyor ama. bir Trabzonlu dünyada olmayan 10 tane büyük metro yapıyor başkan değil mi demiyorum bu doğru.Çalışıyor, yapıyor ve bütün engellere rağmen yapıyor. Ekrem İmamoğlu’nu yeriz herhalde, böyle bir şeye başvurma, Ekrem İmamoğlu büyük lokma, yedirmeyiz dedim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu