Haber

Sakarya’da sıfırdan 3 buçuk kilometrelik hat

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karapürçek’te program kapsamında sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yol Bakım ve Asfalt Uygunluk Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karapürçek ilçesi ulaşımı açısından değerli olan Hocaköy İlçesi Karapürçek Caddesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlıyor. Bu çalışmayla bölgenin ulaşım arteri değişiyor ve Hocaköy yepyeni bir yüze kavuşuyor.

KESİNTİSİZ İÇME SUYU

SASKİ tarafından üretilen yağmur suyu hattı ile uzun yıllar su baskını ve su baskını riskleri ortadan kaldırılmıştır. Yenilenen içme suyu hattıyla bölge halkı sorunsuz ve kaliteli içme suyuna ulaşıyor. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölge halkı doğalgaz rahatlığına kavuştu ve üstyapı çalışmalarına başlandı.

YEPYENİ BİR GÖRÜNÜM

Altyapısı tamamlanan Karapürçek Caddesi’nde vatandaşların güvenli yolculuk yapmalarını sağlayacak 3 metre genişliğinde çift taraflı yaya yolu yapıldı. 12 metre genişliğinde ve 1.100 metre uzunluğundaki caddeye toplam 3.500 metre sıcak asfalt döşendi. Hat çalışmalarının ardından yenileme işlemlerinin tamamlanacağı cadde vatandaşların hizmetine açılacak.

“Altyapısı ve Üstyapısıyla Yepyeni Bir Cadde…”

Karapürçek Hocaköy Mahallesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını takip eden Lider Ekrem Aziz, “Düşüncelerimiz, dertlerimiz, çabamız sadece şehrimize ve hemşerilerimize hizmettir. Bu mottoyla ilimizin 16 ilçesinde asfalt çalışmalarımızı program dahilinde sürdürdük. Bugün program kapsamında Karapürçek ilçemize bağlı Hocaköy Mahallemizin yağmur suyu, kanalizasyon altyapısını, kaldırımlarını ve sıcak asfaltını tamamen yeniliyoruz. Altyapısı tamamlanan, sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan caddemizi en kısa sürede ilçe halkının hizmetine sunacağız” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu