Haber

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası heyecanı Kocaeli’de başladı

MotoSurf Şampiyonası, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Sekapark Kite Peak kıyılarında düzenlenen Turkish Water Jet Flyboard ile başladı.

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası heyecanı Kocaeli’de başladı

2023 MotoSurf Şampiyonası’nın ilk yarışları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Sekapark Uçurtma Zirvesi’nde Türkiye’nin en hızlı jetlerinin kıyılarında yer aldığı Turkish Water Jet Flyboard ile başladı. Sekapark Uçurtma Zirvesi kıyılarında gerçekleşen şampiyonaya 4 farklı branşta 8 kategoride 53 yarışmacı kayıt oldu. Türkiye’nin en hızlı jetlerinin hem bayanlar hem de gençler ve büyük klasman için kıyasıya mücadele edeceği şampiyona yarın sona erecek. Türkiye’nin farklı şehirlerinden 53 sporcu ve teknik ekip bu şampiyona için Kocaeli’ye geldi.

SPORUN VE SPORCULARIN HER ZAMAN DESTEKÇİSİ

MotoSurf Şampiyonası Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen Turkish Water Jet Flyboard ile büyük heyecanla başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım yaptığı açıklamada, sporun tüm branşlarında var olmaya, ulusal ve uluslararası düzenlemelerle başarı sağlamaya ve ses getirmeye devam edeceklerini, sporun ve sporun her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. sporcular

“ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA HAZIRIZ”

Kocaeli’nde büyük spor etkinlikleri düzenlediklerini belirten Yıldırım, “Sporun başkenti Kocaeli’de genellikle bu tür su sporları organizasyonlarına ev sahipliği yapıyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak ülkemizde su sporlarının gelişmesine öncülük ediyoruz. Sekapark Kite Hill sahili başta olmak üzere su sporlarının merkezi olarak Türkiye Şampiyonalarının yanı sıra uluslararası organizasyonlar da düzenlemeye hazırız” dedi.

AKROBASE HAREKETLERİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Sekapark Uçurtma Zirvesi kıyılarında düzenlenecek şampiyonada sporcular 8 ayrı kategoride yarıştı. Flyboard ile çeşitli akrobasi hareketlerinin gerçekleştirildiği şampiyonanın OPEN, Pro Stock-1, Pro Stock-2, Women’s Cup, Youth, Flyboard ve Drag sınıflarında ilk kez gerçekleştirildiği Kocaeli yarışları; Su üzerinde yaptığı heyecanlı ekstrem hareketlerle izleyenlere ziyafet çekti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cumayeri-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu