Teknoloji

Twitter Başka Seçenek Bırakmıyor: Platform Artık Sadece Karanlık Modda Kullanılacak!

Elon Musk tarafından yönetilen Twitter, şu anda yeniden markalaşma sürecinde. Geçtiğimiz günlerde platformun adının ve logosunun “X” olarak değişeceği duyurulmuştu. Şirketin yıllar sonra yaptığı değişim doğal olarak tüm internet dünyasının gündemine oturdu.

Kullanıcılar Twitter’ın X olmasına alışmaya çalışırken, bugün Musk’tan önemli bir değişikliğin geleceği açıklandı. Milyarder işadamı, platformunuz artık tek bir görünüm ilekullanılacağını duyurdu.

Twitter artık sadece karanlık modda kullanılacak

Bilindiği üzere Twitter hem aydınlık modda hem de karanlık modda kullanılabiliyor. Açık mod platforma daha beyaz yüklü bir görünüm sunarken, koyu mod koyu renklerin hakim olduğu bir görünüm sunuyor.

Elon Musk, Twitter’da karanlık modun artık Twitter’daki tek mod olacağından bahsetmişti. Musk yaptığı açıklamada, “ Platform yakında yalnızca “karanlık moda” sahip olacak. hepsi daha iyi ifadelerini kullandı. Ünlü milyarder, siyah tikin mavi tikten daha güzel olduğunu söyledi; ancak, karanlık modda çalışmayacağını söyleyen bir kullanıcının tweet’ine yanıt olarak geldi.

Karanlık mod, genel olarak kullanıcılar tarafından daha çok seviliyor. Bu mod, karanlık ortamlarda kullanıcıların işini daha az zorlaştırırken, gözleri de yormuyor. Cihazların pil ömrüne de fayda sağladığı bilinmektedir. Doğal ışık modunun, bilgileri daha net gösterme konusunda da avantajları vardır.

Twitter’ın ne zaman tamamen karanlık moda geçeceğine dair bir detay bulunmazken Musk, şunları söyledi: yakındaolacağını söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu