Haber

İstanbul’da Usta Arama ve Bulma Sorunu Çözüldü

Üçay Group’un konut ve ofislerdeki usta arama sorununun analizi olarak Mayıs 2023’te kurulan ve İstanbul Anadolu yakasında hayata geçirilen yeni şirketi Evjet, yoğun talep üzerine İstanbul’un her yerine hizmet vermeye başladı.

‘Profesyonel ustalarla memnuniyet garantili hizmet ve çözüm’ mottosuyla İstanbul Anadolu yakasında çok sayıda konut ve işyerinde 2 ay gibi kısa bir sürede meydana gelen arızalar; Garantili, hızlı, güvenilir ve ekonomik çözümler sunan Evjet, gelen talebin beklenenin üzerinde olduğunu açıkladı.

Üçay Grup’un 2 yıl süren Ar-Ge çalışmaları sonucunda İstanbul’un Anadolu yakasında hayata geçirdiği teknoloji şirketi Evjet, İstanbul’da yaşayan vatandaşların usta arama sorununu çözdü; Garantili, hızlı, güvenilir ve ekonomik çözüm sunarak marka değerini kısa sürede yükseltmiştir.

Tüm İstanbul’a hizmet vermeye başladı

Volkan Demir, Üçay Kümesi Ar-Ge MüdürüKonuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Ev, ofis gibi yaşam alanlarında meydana gelen; elektrik, sıhhi tesisat, kalorifer arızaları ve tesisat hizmetleri olmak üzere 70’e yakın başlıkta. evjet.com aracılığıyla hizmet veriyoruz. Bu kapsamda kişilere hem zaman tasarrufu hem de online ödeme kolaylığı sunuyoruz. Evjet, sunduğu kolaylıklar ve avantajlarla kısa sürede yoğun talep gördü. Bu talep üzerine Evjet’in hizmet alanını genişleterek tüm İstanbul’a hizmet vermeye başladık. Usta arama ve bulma konusunun iddiamızdan daha fazla olması ve Evjet’in bu derece sahiplenilmesinden memnunuz. Bu anlamda İstanbullulara teşekkür ediyoruz”söz konusu.

Android Market ve Apple Store’da

Evjet Ar-Ge grubunun müşteri deneyimi ve memnuniyeti için çok çalıştığını belirten, volkan demirEvjet taşınabilir uygulamasının hem AppStore’da hem de Android Market’te bulunduğunu ve uygulamanın tüm kullanıcılar tarafından indirilebildiğini söyleyen şunları söyledi:

“Evjet.com üzerinden; Tesisat sorunları, elektrik arızaları, kolay tamir hizmetleri, montaj analizi, beyin sarsıntısı hazırlığı, güneş paneli ve elektrikli araç şarj istasyonu konseyi gibi birçok alanda sunulan hizmetlere erişmek ve satın almak için Google veya Apple hesabı üzerinden birkaç saniyede üyelik işlemleri tamamlanabiliyor. Ayrıca 444 80 20 numaralı davet merkezimiz 7/24 kullanıcılarımızın yanındadır.  Kullanıcılarımızın her geçen gün artan ilgisi ile kısa süre içerisinde Evjet’i dünyanın farklı ülkelerinde görmek mümkün olacak.”söz konusu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu