Sağlık

Kadın Orgazmında Teslim Olmanın Büyüsü

“Seks”Coşkulu bir nehirdir bu nehrin şelalesinden dökülen “orgazm” dır-dir. Bir nehri yenemezsiniz, onun akıntısına ve coşkusuna teslim olmalı, onun gücünü kendi gücünüz gibi kullanmalısınız, yani kontrolü bırakarak gücü kontrol altına alabilir, zihninizi susturarak gücünüzü artırabilirsiniz. Bu nedenle kadın orgazmının kadim sırlarından biri de “teslim olmak”kişinin cinsel arzuları ve partnerine yönelik cinsel istek veya iradesi ve “fiziksel, eterik, duygusal, zihinsel ve ruhsal”olmak “beş beden”Kendini zevke teslim etmek, inanç ve şehvetle kendini partnerine teslim etmek, kontrolü ve düşünmeyi, odaklanmayı ve sadece hissetmeyi bırakmak demektir. ‘MetaSex Seks Terapisi’ Aslında cinsel zevke ve partnere tam bir teslimiyet ve bağlılık gösterilmesi, cinsel bir varlık ve orgazm için bir zorunluluk olarak kabul edilir. Bu durum insanın zevklere boyun eğmesini ve hayatını yaşamasını engeller. MetaSeks Demek ki öğretilerine uygun bir biçimde öğretilerini sürdürüyor. Kadın orgazmı, cinsel ilişki sırasında partnerlik veya mastürbasyon yoluyla elde edilen yoğun bir zevk patlamasıdır.

Teslim olmanın faydaları

Teslimiyet, cinsel ilişkide kadın orgazmı üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve kadın orgazmı için bir zorunluluktur. Teslimiyet kadının cinsel deneyim sırasında kendini rahat ve özgür hissetmesine yardımcı olabilir. Kişinin kendisini tamamen ve güvenle partnerine bırakmasını ve beş beden olarak rahatlamasını teşvik edebilir. Rahatlık ve teslimiyet orgazmı daha kolay ve daha yoğun hale getirebilir. Cinsel bağlantı, duygusal bağı güçlendirmek için olağanüstü bir fırsattır. Partnerinize güvenmek ve teslim olmak, bağın ve bağlılığın duygusal derinliğini artırabilir. Dikkati tek bir noktaya odaklamak, zevke ve partnerin dokunuşlarına güvenmek kadının orgazmı daha yoğun yaşamasına yardımcı olabilir. Teslimiyet, cinsel deneyimi daha istekli ve tutkulu hale getirir, orgazmın daha rahat ve tatmin edici bir şekilde deneyimlenmesine yardımcı olur. Sonuç olarak kadın orgazmı ile teslimiyet arasında güçlü bir bağ vardır. Ancak unutulmaması gereken önemli bir nokta her bireyin cinsel deneyimlerinin farklı olduğudur. Herkesin tercihleri ​​ve amaçları farklıdır, dolayısıyla bağlantı ve partnerin arzusu her zaman önemlidir.

4 orgazm: “platonik & fiziksel & ruhsal & ruhsal”

Kadının 4 orgazm yaşayabilmesi için teslimiyet gerekli bir varoluştur.

(1) Kadının akışta kalması ve cinsel döngünün plato evresindeki anı yaşaması, cinsel uyarılma hissinden keyif alması, sevişmeye ve cinsel ilişkiye gerektiği kadar devam edebilmesi (7 dakika veya daha fazla), ruhsal doyum ve cinsel doyum, gerektiği gibi odaklanır, acı, ıstırap gibi olumsuz faktörler taşımaz. yaşıyor ve sonunda “platonik orgazm” deneyimler. Platonik orgazm platonik aşk gibidir, gerçek orgazmda orgazm platformunda istemsiz kasılmalar olmadan yaşanır.

(2) “Fiziksel orgazm” Klitoris, vulvar erojen ağ, orgazm platformu, pelvik ve genital kas gruplarının istemsiz ve klonik kasılmalarını içeren zihinsel, fiziksel, ruhsal ve duyusal bir motor reflekstir. Kadınlarda vajinalarında, erkeklerde ise penislerinde açıkça hissedilir. “Refleks klonik kas kasılmaları” dır-dir. Nöromüsküler gerilimin patlayıcı bir şekilde serbest bırakılması ve cinsel tepkinin zirvesidir, aşk kaslarının ve pelvik taban kaslarının omurga refleksiyle başlatılan klonik kasılmalarıdır, cinsel uyarılmanın zirvesidir, motivasyonun ana kaynağıdır. Kadınların seks yapmak istemesi her kadının seks yapmak istemesi temel motivasyon kaynağıdır. “Sağ” dır-dir.

(3) “Manevi orgazm” halbuki; Düzenli fiziksel orgazm yaşayan kadınlara yönelik bir ürün. “hediye”Çeşitli fiziksel ve ruhsal cinsel uyaranlar, ruh ve bedenin harekete geçmesi, fiziksel, zihinsel, duyusal ve ruhsal mekanizmaların etkisi sonucu bireyde hem fiziksel hem de ruhsal olarak yaşanan, fiziksel orgazmın daha ağır ve derin bir şeklidir. , “geçici kafa karışıklığı”, “zamandan kopma”, “başka bir dünyaya gitme”, “kontrol kaybı hissi”ve ortalama 20 – 30 saniye sürer “Aşk kaslarında istemsiz ritmik kasılmalar”ile “Vücutta güçlü kasılmalar”nerede oldu “Yoğun ve derin bir orgazm yaşama durumu” ” şeklinde tanımlanabilir. Kadın orgazmı genellikle erkek orgazmından daha uzun sürebilir. Kadınların orgazm sırasında kasılmalar yaşaması normaldir ve orgazmın şiddeti değişebilir…

(4) Cinsel döngünün 5. aşaması “çözünme – çözülme”Sahne sırasında hissedilen orgazmdır. “Son sevişme”Orgazm yaşanır, cinsel tatmin hissedilir ve cinsel tatminin verdiği haz yaratılır. “ruhsal orgazm ” denir. Bedende değil ruhta hissedilen dingin bir haz olan ruhsal orgazm, kadının edimsel koşullanması için gereklidir. “Edimsel koşullanma” Bir eylem sonucunda ortaya çıkan iş, o eylemin daha ileri düzeyde gerçekleştirilmesini sağlar. Ruhsal orgazm yaşayan kadın bir sonraki cinsel döngüye başlar ve her zaman sekse açık kalır.

instagram

Facebook

X

Youtube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamen yazarlarının orijinal niyetleridir ve Onedio’nun yayın politikalarını yansıtmayabilir. ©Onedio

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu