Sağlık

Lyme hastalığı ile mücadele eden Bella Hadid en özel anlarını paylaştı.

Güzelliği ve kusursuz fiziğiyle dünya çapında tanınan model Bella Hadid, uzun bir süredir Lyme hastalığı ile mücadele ediyor. Ünlü model tedavi sürecinde çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayarak takipçilerinin beğenisine sundu.

“BENİMLE BİRLİKTE BIRAKMADIĞIM İÇİN ANNEME MİNNETTARIM”

Uzun ve ağır bir tedavi süreci geçiren Bella Hadid, 59.3 milyon takipçisi olan Instagram hesabından en mahrem fotoğraflarını yayınlayarak iyileştiğini söyledi. Şiddet sürecindeki deneyimlerinden bahseden model, paylaşımına şu notu düştü: “Acı çeken küçük ben, yetişkin ben’le gurur duyuyordu çünkü kendimden vazgeçmedim. Anneme tüm varlığımı sakladığı için teşekkür ediyorum. tıbbi kayıtlar, yanımda olmak, yanımdan hiç ayrılmamak, korumak, desteklemek ama en önemlisi tüm bunlar olurken bana inanmak… Minnettarım.”

“ÇALIŞIRKEN DAHA İYİLEŞMEK BENİ ETKİLEDİ”

“Kendimi, ailemi ve beni destekleyen insanları gururlandırmaya çalışırken zamanla ve işle daha da kötüleşen bu durumda yaşamak, beni gerçekten açıklayamadığım şekillerde etkiledi. Etrafımdaki en büyük nimetler, ayrıcalıklar, fırsatlar, sevgi ile bu kadar üzgün ve hasta olmak, muhtemelen şimdiye kadarki en kafa karıştırıcı şeydi. “

“İYİYİM”

“Hepinize ifade etmek istediğim bir şey var: 1: İyiyim ve endişelenmenize gerek yok. 2: Dünyalara hiçbir şeyi değiştirmezdim. Tüm bunları yeniden yaşamak zorunda kalsaydım, buraya gelmek, şu anda içinde bulunduğum bu an, hepinizle birlikte, sonunda sağlıklı olmak için. Benim için her şeyi yeniden yapardım. Beni bugün olduğum kişi yaptı.”

“ELİMDEN GELEN EN OLUMLU FOTOĞRAFLARI SEÇMEYE ÇALIŞTIM”

“Evren en acılı en keyifli şekilde çalışıyor ama şunu söylemeliyim ki çabalarsan düzelir. Söz veriyorum. Bir adım uzaklaş, güçlü ol, yoluna inan, doğru yolda yürü ve bulutlar dağılmaya başlıyor Hayata bakış açım için o kadar minnettarım ki bu günlük 100’den fazla Lyme, kronik hastalık, koenfeksiyon tedavisi, neredeyse 15 yıllık görünmez ağrı, hepsine değdi, yapabilirsem harcayacağım dolu bir bardaktan sevgi yaymak ve olmak için bir ömür. Ne kadar acı verici olsa da sonuç, yeni arkadaşlarla, yeni vizyonlarla ve yeni bir beyinle dolu, hayatımın en aydınlatıcı deneyimi oldu.”

LYME HASTALIĞI NEDİR?

Lyme hastalığı, enfekte bir kenenin ısırmasıyla oluşan bakteriyel bir enfeksiyondur. Lyme hastalığı genellikle döküntü, ateş, baş ağrısı ve yorgunluk ile karakterizedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu