Ekonomi

MiX Telematics, Manchester’ın halk otobüslerini iyileştirecek

BOCA RATON, Fla. ve BIRMINGHAM, Birleşik Krallık – Bağlantılı filo yönetimi çözümlerinin lider sağlayıcısı MiX Telematics (JSE: MIX, NYSE: MIXT), güvenliği, verimliliği ve verimliliği artırmak için Transport for Greater Manchester (TFGM) tarafından seçildi. yaklaşık 2.000 araçlık otobüs filosunun sürdürülebilirliğini Ortaklık, kabin içi sürücü geri bildirimi ve sistem entegrasyonu da dahil olmak üzere MiX Telematics’in SaaS çözümünün uygulanmasını içeriyor.

MiX Telematics Genel Müdür Yardımcısı Jonathan Bates, şirketin işbirliğinden duyduğu heyecanı şöyle dile getirdi: “Transport for Greater Manchester’ın ihtiyaçları için en iyi çözümü sunmak üzere seçilmekten mutluluk duyuyoruz ve uzun yıllar sürecek bir ortaklığı sabırsızlıkla bekliyoruz. “

Transport for Greater Manchester Otobüs Direktörü Stephen Rhodes ortaklık hakkında şunları söyledi: “MiX Telematics ile ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyoruz; bu yeni çözüm, otobüs yolcularının güvenli ve keyifli yolculuklar yapmaya devam etmesini sağlamak için gereksinimlerimize en iyi şekilde uyuyor.”

MiX tarafından sağlanan telematik çözümü, ağ genelinde güvenlik, izleme ve sürüş standartlarının iyileştirilmesini desteklemek amacıyla hem operatörler hem de TFGM tarafından kullanılacak.

MiX Telematics 120’den fazla ülkede 1 milyondan fazla aboneye hizmet veriyor. Şirket, kurumsal filoların, küçük filoların ve tüketicilerin operasyonel verimliliğini artırmak için tasarlanmış emniyet, uyumluluk ve güvenliğe odaklanan bir dizi ürün ve hizmet sunmaktadır.

Bu makaledeki bilgiler MiX Telematics’in basın bültenine dayanmaktadır.

InvestingPro İçgörüleri

MiX Telematics (NYSE: MIXT), Transport for Greater Manchester ile değerli bir ortaklık kurarken, şirketin mali durumu ve piyasa performansı yatırımcılara ek bilgi sağlıyor. Son bilgilere göre MiX Telematics, yatırımcıların büyüme beklentilerine olan güvenini gösteren 38 faiz oranıyla işlem görüyor. Şirketin hissedar getirilerine olan bağlılığı, %1,89’luk mevcut temettü getirisi ile art arda 10 yıl boyunca temettü ödemelerinin sürdürülmesiyle açıkça görülmektedir. Hissedarlara sağlanan bu tutarlı getiri, şirketin mali istikrarının ve disiplinli sermaye tahsisinin bir kanıtıdır.

InvestingPro Tips, MiX Telematics’in orta düzeyde bir borçla çalıştığını ve bunun da finansal risk konusunda endişeli yatırımcılar için olumlu bir işaret olduğunu vurguluyor. Buna ek olarak, şirket son üç ayda etkileyici bir fiyatla toplam %87,21’lik getiri elde ederek güçlü yatırımcı duyarlılığı ve devam eden momentum potansiyeline işaret etti.

MiX Telematics, 2024’ün 3. çeyreği itibarıyla son on iki ayda 210,41 milyon dolarlık piyasa değeri ve %61,69’luk sağlam brüt kar marjı ile kendisini kontaklı filo yönetimi sektöründe rekabetçi bir oyuncu olarak konumlandırıyor. Daha derin bilgiler dahil daha fazla InvestingPro İpuçlarıyla ilgilenenler için Şirketin bu yılki kârlılığına ilişkin analiz ve tahminler için https://www.investing.com/pro/MIXT adresinden öngörülerin tam listesine göz atın. 2 yıllık InvestingPro+ aboneliğinde ek %10 indirim almak için SFY24Kupon kodunu veya 1 yıllık InvestingPro+ aboneliğinizde ek %10 indirim almak için. SFY241Kupon kodunu kullanın.

Yatırımcılar ayrıca şirketin 23 Mayıs 2024 olarak planlanan bir sonraki fayda tarihini de MiX Telematics’in devam eden performansını ve geleceğe yönelik görünümünü değerlendirme fırsatı olarak görebilirler.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu