Haber

Muğla Karya Bisiklet Takımı Sporcusu Nurettin Emre Oruç Ankara’da da birinci oldu.

Muğla Karya Bisiklet Takımı Sporcusu Nurettin Emre Oruç, 30 ülkeden 2000 sporcunun katıldığı Ankara bisiklet yarışında İstanbul’un ardından birinci olarak Muğla’yı gururlandırdı.

Geçtiğimiz ay İstanbul’da düzenlenen yarışta birinci olan Muğla Karya Bisiklet Takımı sporcusu ve aynı zamanda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Nurettin Emre Oruç, tek başına liderlik ettiği yarışta finişi rahatlıkla geçti. çoğunu kazandı ve Altın Madalyanın sahibi oldu. Başardı.

Emre’nin geçtiğimiz yıllarda Milli Takım Kampına davet edildiğini belirten Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, “Bisiklet sporunu çok önemsiyoruz. Bunun sonuçlarını diğer branşlarda olduğu gibi görmeye başladık. ” dedi. Bisiklet gibi teknik ve maliyetli bir spor dalında bu başarıyı kısa sürede elde ederek bizleri mutlu eden başta sporcum Nurettin Emre Oruç olmak üzere kulüp başkanımız ve antrenörümüzü canı gönülden kutluyorum.”

Yarışı baştan sona liderlik eden ve uzun süre yarışı tek başına bitirmeyi başaran Nurettin Emre Oruç şunları söyledi; Uzun vadeli çalışmalarımızın sonuçlarını görmeye başladık. Özellikle zorlu UCI Sivas Yiğido Yarışı’na ve ardından Samsun’dan Ankara’ya düzenlenen Kurtuluş Yolu Bisiklet Yarışı’na katılımımız performansımıza büyük katkı sağladı. Desteklerinden dolayı Kulüp Liderimize, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze ve desteğini her zaman hissettiğim Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanıma teşekkür ediyorum. Elbette bisiklet her ne kadar bireysel bir spor olarak bilinse de aslında değerli bir takım sporudur. Bu yarıştaki sıralamamı beni çok özleyen ve ön plana çıkmamı sağlayan takım arkadaşlarıma borçluyum. “Ayrıca güzel ekipmanlarla yapılan yarış için çok kıymetli olan bu sayımız için Muğla Mermerciler Birliği Başkanımız Mustafa Ercan’a ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum.” – MUĞLA

catalzeytin-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu