Teknoloji

NVIDIA Studio’da RTX GPU’lar ile Sınırlar Ortadan Kalkıyor!

40 Serisi GPU’lar ile İş Süreçlerinizin Tadını Çıkarın!

NVIDIA Studio’da, 40 serisi GPU’ların en yeni üyesinin yeteneklerine tanık oluyoruz: GeForce RTX 4070 . İçerik oluşturucular artık inanılmaz NVIDIA Studio teknolojileriyle desteklenen GeForce RTX 4070’i satın alarak yüksek performanslı bir iş sürecini deneyimleyebilirler.

GeForce RTX GPU’ları, NVIDIA Stüdyosumisafir  yetenekli  NVIDIA sanatçılarının deneyimlerinin kanıtladığı gibi, içerik oluşturuculara büyük faydalar sağlar.

GeForce RTX 40 Serisi GPU’lar, asteroitlerden ve orta-galaktiklerden dev eserler yaratmaya odaklanan NVIDIA’nın baş sanatçısı Rogelio Olguin de dahil olmak üzere tüm ustaları her tür iş sürecinde güçlendirmeye devam ediyor. Grup, karmaşık ve fiziksel olarak gerçek simülasyonları gerçeğe dönüştürmek için Omniverse USD Composer üzerinde çalıştı ve 3D sahnelerde gerçek zamanlı çalışmalar yaptı.

GeForce RTX 4070, Project Hauler, RTX Muhteşem Resim Çözünürlüğü ve RTX Remix hakkında daha fazla bilgi edinmek için NVIDIA StüdyosuBlog gönderisine göz atın.

NVIDIA Omniverse ile Yaratıcı Süreçler Kolaylaştı!

Gianluca Squillace ve Pasquale Scionti, NVIDIA Studio’yu deneyimleriyle renklendiren yetenekli sanatçılar arasında bu ay bizlerle! Yetenekli zanaatkarlar, RTX GPU’lar tarafından desteklenir ve NVIDIA Omniverse içinde işbirliğiyle oluşturulmuştur Soğuk İç DioramaNVIDIA, projelerinden görüntüler sergileyecek stüdyoyaadım atıyor.

Squillace ve Scionti, Omniverse ve Universal Scene Description (USD) belge formatıyla yaratılması daha da kolay hale getirilen bir Viking karakteri geliştirmek için güçlerini birleştiriyor.

Squillace, yalnızca karakter işlemeleri için belgeleri Marmoset Toolbag’e sorunsuz bir şekilde aktararak USD ile çalışmanın avantajlarından yararlanır. RTX GPU, iş sürecinin neredeyse her adımına güç sağladığı için ustaların işini çok daha kolaylaştırır.

Scionti, çalışmalarını oluştururken Omniverise ve USD belgelerini kullanarak kolayca karla kaplı bir ortam oluşturur. Kombinasyon, belgeleri Squillace ile entegre etmeyi ve düzenlemeleri gerçek zamanlı olarak görüntülemeyi mümkün kılar.

İkili projeyi tamamlamak için daha sonra Squillace karakterini Scionti’nin Unreal Engine sahnesine yerleştiriyor ve geliştirdikleri Viking karakterini karlı ortama entegre ediyor. her şeyi mümkün kılmak NVIDIA Omniverseiçindeki tüm süreç GeForce RTX GPU’ları tarafından hızlandırılır.

Bu mükemmel proje hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız NVIDIA StüdyosuBlog gönderisine göz atın.

Yayında Her Zaman Daha Fazlası Var!

NVIDIA Studio, her türlü içerik oluşturucuyu desteklemek için yapay zeka destekli teknolojiler sunmaya devam ediyor. NVIDIA Studio uygulama paketinin bir modülü olan NVIDIA Broadcast, içerik oluşturucuların, yayıncıların veya konut çalışanlarının odasını özel ekipmana ihtiyaç duymadan profesyonel bir çalışma alanına dönüştürür.

4,5 milyon aboneye sahip, çok izlenen PiXimperfect kanalının sahibi Unmesh Dinda, NVIDIA Studio’daki bir diğer konuğumuz.  dinde, NVIDIABroadcast’in sağladığı gürültü engelleme ve yankı giderme yapay zeka özelliklerini nasıl kullandığını bizimle paylaşıyor.

dinde, NVIDIA Yayındaki gürültü giderme özelliğini kullanarak, yüksek sesle dönen bir fan ve benzeri gibi en rahatsız edici seslerin bile nasıl ortadan kalktığını gösteren bir görüntü çekti. Ardından, görüntü düzenleme yazılımı Adobe Premiere Pro’yu kullanın ve GPU hızlandırmalı NVIDIA kodlayıcıda RTX hızlandırmagücünü kullanarak görüntü dışa aktarma 5x’e kadar hızlandı.

Sonuç, Instagram’da ve tüm platformlarda 12 milyondan fazla görüntülenmeye ulaştıktan sonra viral olan, yaratıcılığı ve NVIDIA Studio AI destekli teknolojiyi sergileyen hit bir video oldu: TÜM Arka Plan Gürültüsünü Tek Tıkla Kaldırın! oldu. Ama en önemlisi, Dinda’nın yaratıcı izleyicisinin her zaman amacı olan yeni bir dizi numara öğrenmesine yardımcı oldu.

Yayını kendiniz test etmek ister misiniz? Daha fazla bilgi indirmek için buraya tıklayın. Yayın, tüm GeForce RTX GPU sahipleri için ücretsizdir.

Yayının büyüsüne derinlemesine dalmak için NVIDIA StüdyosuBlogunuza uğramayı unutmayın!

GeForce RTX 4070 GPU ve Remix ile NVIDIA’daki Yenilikler

GeForce RTX 4070 GPU, önceki nesil ürünlerden daha verimlidir ancak GeForce RTX 3070 Ti’den %23 daha az güç kullanır. GeForce RTX 4070 GPU’nun öne çıkan özelliklerinden bazıları şu şekilde:

  • Yaratıcı iş akışlarını geliştirmek için 12 GB ultra hızlı GDDR6X VRAM.
  • Yapay zeka destekli DLSS 3, 3B modelleyicilerin NVIDIA Omniverse’te 4K görüntüler oluşturmasına olanak tanır. Son nesil GeForce RTX 3070 Ti’den 2,8 kat daha hızlı.
  • Sekizinci nesil NVIDIA video kodlayıcı NVENC’yi kullanan yayıncılar, canlı yayınlarını AV1 desteğiyle bit hızı %40 artırılmış gibi gösteriyor. Bu, OBS Studio gibi popüler yayın uygulamaları için görüntü kalitesinde büyük bir artış sağlar.
  • Yapay zeka meraklıları, derin öğrenme modeli Stable Diffusion’ı kullanarak metin açıklamalarından 1,4 kat daha hızlı koşullu ayrıntılı görüntüler oluşturabilir.

Ama dahası var! Windows PC’ler için ücretsiz, popüler ve açık kaynaklı bir multimedya oynatıcı olan VLC medya oynatıcı, RTX Video Süper Çözünürlüğü eklenmesiyle, RTX 40 ve 30 serisi GPU sahiplerinin artık cihazlarında videoları daha keskin kenarlar ve belirgin şekilde azaltılmış sıkıştırma ile VLC’de oynatmasına olanak tanır hatalar. .

GeForce RTX 4070 hakkında daha fazla bilgi edinmek için NVIDIA StüdyosuBlog gönderisine göz atın.

NVIDIA Studio paketindeki en yeni uygulama olan RTX Remix, klasik DirectX 8 ve 9 oyunlarında kullanılan devrim niteliğinde bir mod oluşturma aracıdır. Tam ışın izleme, AI ile geliştirilmiş dokular ve diğer birçok grafik geliştirme için kullanılan Remix hakkında daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-elbistan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu