Haber

Şener’in itirafından sonra CHP’yi karıştıracak bir iddia daha: Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen bir milletvekili daha var.

Eski CHP Milletvekili Abdüllatif Şener’in katıldığı bir yayında, seçimde CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermediğini açıkladı. Şaban Sevinç, partide Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen bir milletvekili daha olduğunu iddia ederek CHP hakkında çarpıcı bir tez daha ortaya koydu.

“KILIÇDAROĞLU’YA OY VERMEYEN AVUKATIMIZ DAHA VAR”

CHP’ye yakınlığıyla tanınan Şaban Sevinç, bu milletvekilinin adını açıklamazken canlı yayında şu açıklamaları yaptı: “CHP’de Sayın Kılıçdaroğlu’na oy vermeyen bir milletvekili daha var. Ben vereceğim. ismini söylemeyin o benim özel bilgimdir ismini vermeyeceğim ben de biliyorum bu durum bize olayı gösteriyor.

“KESİNLİKLE KABUL EDİLEMEZ”

Tamam, Abdullatif Şener’in davranışı kesinlikle kabul edilemezdi ve dün gece soruları yanıtlarken kendisi de kendisiyle çelişiyordu. Açıklamalarını yaparken ne kadar vahim olduğunu anladı.”

NE OLDU?

CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, önceki gün konuk olduğu bir programda 14 Mayıs’ta yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na değil Sinan Ogan’a oy verdiğini açıklamıştı. Partisinden istifa ettiğini açıklayan Şener, ikinci sandıkta geçersiz oy kullandığını ancak oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmadığını söyledi.

ÖZGÜR ÖZEL ETKİLENDİ

Konuyla ilgili CHP kanadından ilk açıklama Küme Lideri Özgür Özel’den geldi. Şener’in sözleri karşısında kanının donduğunu belirten Özel, “Abdüllatif Şener, muhafazakarları vicdanla temsil ettiğini söylediği bir dönemde CHP listelerinde kendine yer buldu. Oy veren CHP seçmenine bir özür borcumuz var. onun için” dedi.

gaziemir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu